Dvě deci vína🍷

Blog jedné vysokoškolačky, která se dělí o svůj pohled na svět. Na zdraví!

Míchaná vajíčka aneb tak mě tu máte

1. 5. 2020

A je to tady, dobrého dne přeji!

A je to tady, dobrého dne přeji!

Rozhodla jsem se, že začnu psát svůj vlastní blog. Nejsem sice žádná pubertou zmítaná šestnáctka, ale tak trochu si tu to své třiadvacetileté srdéčko vylívat přeci jen chci.

Hlavní příčinou vzniku této stránky je lockdown – vysoká škola funguje v rámci distanční výuky, sociální kontakt omezen a mně nezbývá, než začít zpívat blues se sklenkou vína vedle klávesnice notebooku a vyťukávat písmenko za písmenkem do té doby, než z toho vyleze něco kloudného, co pošlu do světa. Někdy to bude čtení veselé, jindy třeba uroníte nějakou tu slzu, pak vás třeba i pohorším, ale v každém případě to bude stát za to. Kdo by také pochyboval o „zpovědi“ mladý hezký holky, která má život před sebou a čas od času dvě deci vína v sobě.

Jak jsem nakousla, v plánu mám dělit se s vámi o své …ehm… zkušenosti, které v mém věku stojí jistě za to, vzpomínky, příhody, ale také o zrovna přicházející myšlenky a další různé piškuntálije. Však se přesvědčíte sami.

Na zdraví!

 

Pokud mě chcete podpořit, budu ráda, když mi zakoupíte virtuální kávu na Buy me a coffee (https://www.buymeacoffee.com/2decivina)😊

Vložit Komentář


Komentáře